Project At

PROJECT At: Een stuk grond met een grillige vorm vormde de basis voor het ontwerp van deze halfopen eengezinswoning.

“Het moet niet altijd recht zijn”

De bouwheer kocht een stuk grond waarbij de rechter perceelsgrens schuin openwaaiert naar de achterzijde van het perceel toe. Aangezien wij de grond maximaal wilden gebruiken werd er voor gekozen om de woning deze schuinte te laten aannemen. Hierdoor verbreden zowel de inkomhal als de achterliggende leefruimte naar de tuin toe. Boven de leefruimte wordt er een vide voorzien. Deze vide bevindt zich centraal de woning en verhoogt het ruimtelijk gevoel en de interactie doorheen de woning.

De gevels worden opgetrokken in antracietkleurige baksteen, met accenten van houten belatting. Deze belatting wordt tevens doorgetrokken op de aanpalende carport en de luifel aan de achterzijde.

OVERIGE PROJECTEN