Project Dh

Project Dh: Renoveren van een woning met een uitbouw die afwijkt van de rechte lijn.

“Een verbouwing met een hoekje af”

Deze bestaande woning was verouderd, maar structureel nog in goede staat. Het gebouw wordt gestript van alle technieken en afwerkingen en omgevormd tot een zo goed als nieuwe woning met hedendaags uitzicht.

Op het gelijkvloers wordt een tussenmuur weggebroken zodat keuken en zitruimte één geheel vormen. Ook wordt er een bureauzone gekoppeld aan de leefruimte, maar met de nodige mogelijkheid tot afzondering.

De eetplaats komt in een nieuw aangebouwd volume dat de leefruimte en keuken verder verlengt naar de tuin toe. Dit volume wordt lichtjes schuin ingeplant en voorzien van grote glaspartijen, zodat de woning in verbinding komt te staan met de tuin en ook met het bestaande terras tussen de woning en de achterliggende garage.

 

OVERIGE PROJECTEN