Project Oo

Project Oo: Koterijen maken plaats voor meer leefruimte.

“Een open gevoel met uitzicht”

Het grootste deel van deze eengezinswoning was al gerenoveerd, enkel de typische koterijen achteraan waren nog niet onder handen genomen. De achteruitbouwen werden afgebroken en vervangen door een uitbreiding van de leefruimte, een toilet en extra bergruimte.

Om aan te sluiten op de bestaande keuken met hellend plafond, werd deze helling gevolgd en doorgetrokken naar de achtergevel. Zo opent de ruimte zich volledig naar de achtertuin wordt het zicht naar buiten opengetrokken.

De grote raampartijen werden zo hoog mogelijk opgetrokken tot aan de dakrand om het geheel licht te houden en van binnenuit zo weinig mogelijk raamkader te zien.

De gesloten delen werden afgewerkt in dezelfde kleur als de raamprofielen om tot een geheel te komen.

OVERIGE PROJECTEN