Project Rs

PROJECT Rs: 2 ineen geschoven schalen vormen de basis van dit ontwerp.

“De eerste woning in een nieuwe verkaveling”

Het concept achter deze woning vertrekt vanuit 2 L-vormige schalen die over elkaar geplaatst worden en zo buitenmuur en dak vormen. De overige buitenwanden worden afgewerkt in buitenschrijnwerk. Het resultaat is een open villa met open ruimtes die op het achterliggende groen gericht zijn.

Het grote raam in de voor de rest blinde voorgevel geeft deze woning een sterk grafisch uitzicht.

Het gelijkvloers bestaat uit een grote leefruimte, die doorloopt in een bureauzone. Een carport die aansluit op de berging biedt plaats voor 2 auto’s.

De eerste verdieping is rondom gericht op het groen, ook de badkamer heeft een grote raampartij aan de tuinzijde die buiten naar binnen brengt.

OVERIGE PROJECTEN