Project Vm

Project Vm: Een eengezinswoning wordt gestript en aangepast aan de hedendaagse normen.

“Een volledig niew uitzicht”

Om deze eengezinswoning aan de hedendaagse normen te laten voldoen, werd deze grotendeels gestript en opnieuw afgewerkt. De muur tussen leefruimte en keuken werd weggebroken om een doorlopende ruimte te bekomen. De ramen van leefruimte en keuken werden tot één geheel gemaakt om het contact met de tuin te vergroten.

Het uitzicht op de omliggende velden werd extra ingekaderd met een nieuw raam in de zijgevel.

De vloer op het gelijkvloers werd weggebroken, geïsoleerd en vernieuwd.

Op de verdieping werd een dakuitbouw voorzien om de slaapkamers te vergroten en ruimte te voorzien voor een nieuwe badkamer.

Het volledige gebouw werd geïsoleerd en afgewerkt met crepi. Het spel tussen zwart en wit loopt door over de volledige buitenkant en geeft de woning en volledig nieuw en hedendaags uitzicht.

OVERIGE PROJECTEN